Trenger du å male huset, sprøytemale eller tapetsere?

Vi tar gjerne oppdraget med maling og tapetsering.

Kontakt oss

Tapetsering

Mange ønsker å få litt mer liv på veggene og velger derfor tapet. Noen velger kun én vegg, andre ønsker å dekke hele rommet. Med tapet kan du velge mellom alt fra mønstre til farger for å oppnå stemningen du ønsker på rommet.

Sprøytemaling

Sprøytemaling er en teknikk hvor man bruker utstyr som sprayer malingen utover overflaten, med store fordeler. Det er først og fremst en effektiv måte å dekke store overflater på, og det gir et jevnt og fint resultat.

Malermester Kjell Rune Magdahl AS har profesjonelt utstyr for sprøytemaling. Dette gjør at jobben blir effektiv og grundig. Vi utfører sprøytemaling både utendørs og innendørs, og tilpasser utstyret deretter. Vi har også kompetanse når det gjelder å sprøyte innredninger.

Sprøytemaling av møbler

Ønsker du deg et mer moderne uttrykk på kjøkkenet? Med sprøytemaling kan du få et kjøkken som føles helt nytt, uten at det krever de store utgiftene. Når vi sprøytemaler kjøkkenfrontene dine demonteres og remonteres alt på bare én uke. Vi kan også male dine gamle og brukte møbler, slik at du får et oppgradert hjem med få grep.