Å velge gulvbelegg er en viktig del av bygge eller oppussingsprosessen. Gulvet kan enten være enkelt og funksjonelt eller være et sterkt element og en del av interiørstilen.


Etter over 40 år i bransjen har vi lang erfaring med å avrette og flyte opp gamle gulv. Vi gjør jobben raskt og effektivt, med gode resultater som holder lenge.


Sprøytemaling er en teknikk hvor man bruker ustyr som sprayer malingen utover overflaten. Malermester Kjell Rune Magdahl AS har profesjonelt utstyr som gjør jobben effektivt og grundig.


Mange ønsker å få litt mer liv på veggene og velger derfor tapet. Med tapet kan du velge blant et uendelig antall mønstre og farger for å oppnå den ønskede effekten.Valg av gulv er viktig for et hjem. Ikke bare skal det se bra ut, men det skal også være funksjonelt og passe til det rommet det blir lagt i.


Med sprøytemaling kan du få et kjøkken som føles helt nytt uten at det krever de store utgiftene. Når vi sprøytemaler kjøkkenfrontene dine de- og remonteres alt på bare én uke. Vi kan også male dine gamle og brukte møbler, slik at du får et hjem du kan trives i.