Gulvbelegg

Å velge gulvbelegg er en viktig del av bygge eller oppussingsprosessen. Gulvet kan enten være enkelt og funksjonelt eller være et sterkt element og en del av interiørstilen. Det er mange typer gulvbelegg å velge mellom og våre erfarne medarbeidere hjelper deg gjerne.


Tepper

Mange har de siste årene valgt å gå bort i fra tepper som gulvbelegg, men det kan være lurt å se om dette er noe som kan passe ditt rom. Tepper er det varmeste gulvbelegget man kan gå på, uten å legge inn varmekabler. Et teppe er også mykt og kan være et godt valg til barnerom hvor det skal lekes og man oppholder seg mye på gulvet. Et teppegulv er også støydempene noe som kan være en fordel om den yngre generasjon i hjemmet har en annen musikksmak enn de voksne. Et slikt type underlag kan også skule eventuelle ujevnheter i gulvet.


Belegg

Om man ikke ønsker tepper kan gulvbelegg som vinyl, linoleum, gummi eller parkett være alternativ. Alle disse beleggene finnes i utallige farge og mønster kombinasjoner, noe som gjør det til et flott element i innredningen.


Våtrom

Gulvbelegg til våtrom skal gjerne være slitesterke og ha en lang levetid. Malermester Kjell Rune Magdahl AS hjelper deg velge riktig gulvbelegg spesialtilpasset for bad og våtrom. Dette er praktisk for vaskerom eller gang og det kan legges med gulvvarme.

Ta gjerne kontakt med Malermester Kjell Rune Magdahl AS om du trenger hjelp til å velge og legge nytt gulvbelegg.