Gulvsparkling

Etter over 40 år i bransjen har vi lang erfaring med å avrette og flyte opp gamle gulv. Vi gjør jobben raskt og effektivt, med gode resultater som holder lenge. Når det gjelder gulvsparkling, lønner det seg å bruke profesjonelle fagfolk for å sikre at jobben utføres riktig.


Skal du legge nytt gulv? Kontakt oss her, så hjelper vi deg.


Rette opp stuegulv


Et godt underlag er helt nødvendig uansett hvor i huset du skal legge nytt gulv. Dette gjelder både på badet og i alle oppholdsrom. Dersom du for eksempel skal legge ny parkett på det gamle gulvet i stua, bør du først sørge for at det er lagt flytmasse på det eksisterende gulvet. Slik får du et rett, jevnt underlag som holder lenge. La oss gjøre jobben for deg, så er du garantert et godt og profesjonelt resultat.


Nytt baderomsgulv


Er du en av dem som er lei av ditt gamle bad med et slitent dusjkabinett? Da kan gulvsparkling være løsningen som gir deg et nytt og moderne bad. Ved å legge flytmasse på ditt gamle baderomsgulv, blir det først og fremst rett, men også egnet for flislegging eller annet gulvbelegg. Vi sørger også for å lage et innhugg i sparkelen slik at du får fall til sluket og mulighet til å dusje rett på flisene uten dusjkabinett dersom du skulle ønske det.


«Betong-look» på badet


I dag er det mange som ønsker seg et moderne og noe industrielt preg på badet. Gulvsparkling kan gi deg denne muligheten. Fyllmassen er både tett og fuktsikker, og du trenger ikke legge fliser i tillegg.


Varmekabler krever rett underlag


Hvis du skal oppgradere badet og legge varmekabler, er det nødvendig med gulvsparkling over disse. Etter at elektriker har lagt varmekablene, kommer vi inn og flyter opp gulvet ditt. På den måten får du et rett, fuktsikkert underlag og varmekabler som gir behagelig temperatur på badet.


Kontakt oss


Vi har over 40 års erfaring i bransjen og ansatte med høy kompetanse og mye fagkunnskap. Det er viktig for oss å levere arbeid av høyeste kvalitet til avtalt tid. Ta kontakt med oss i Malemester Kjell Rune Magdahl når du skal legge nytt gulv, så skal vi hjelpe deg.


Du finner vår kontaktinformasjon her.