Sprøytemaling

Sprøytemaling er en teknikk hvor man bruker utstyr som sprayer malingen utover overflaten, med store fordeler. Det er først og fremst en effektiv måte å dekke store overflater på, og det gir et jevnt og delikat resultat.

Malermester Kjell Rune Magdahl AS har profesjonelt utstyr for sprøytemaling som gjør jobben effektivt og grundig. Vi utfører sprøytemaling både utendørs og innendørs, og tilpasser utstyret etter dette. Vi har også kompetanse når det gjelder å sprøyte innredninger.

Vi gir deg rådene du trenger!

Vi gir deg gjerne råd og veiledning når du skal velge mellom vanlige malemetoder og sprøytemaling. Vi kan raskt gi deg riktig valg for ditt prosjekt, enten det er ute eller inne.

Lang erfaring med sprøytemaling

Vi har lang erfaring med sprøytemaling og vil forsikre oss om at sluttresultatet er av høyeste kvalitet. Våre medarbeidere vil alltid være påpasselige med å dekke til møbler eller uteareal slik at eventuelt søl fra sprayingen ikke vil etterlate seg merker. Vi vil også sørge for at malingsstøvet ikke legger seg på dine eiendeler, plen eller andre ting. Det er flere ulike måter å utføre sprøytemaling på. Noen velger lavtrykksutstyr, andre høytrykk, og noen velger uten luft. Vi har utstyret for å utføre jobben slik at du får best mulig resultat.