Sprøytemaling av møbler

Er du lei av det gamle kjøkkenet og ønsker et mer moderne uttrykk? Med sprøytemaling kan du få et kjøkken som føles helt nytt uten at det krever de store utgiftene. Når vi sprøytemaler kjøkkenfrontene dine de- og remonteres alt på bare én uke. Vi kan også male dine gamle og brukte møbler, slik at du får et hjem du kan trives i.


Skal du pusse opp kjøkkenet eller friske opp gamle møbler? Kontakt oss her, så hjelper vi deg.


Jevnt og dekkende resultat


Med sprøytemaling får du et fint resultat uten folder og ujevne overganger. Vi har lang erfaring med malearbeid og får jobben utført raskt og effektivt med profesjonelt resultat. I tillegg til sprøytemaling av kjøkkenfronter og møbler, tilbyr vi også sprøytemaling av vegger både ute og inne.


Les mer om sprøytemaling av vegger ute- og innendørs her.


Nytt kjøkken på én uke


Den enkleste måten å pusse opp kjøkkenet på, er ved å male frontene på skap og skuffer. Det er imidlertid en vanskelig og tidkrevende jobb dersom du skal gjøre det selv. Overlat heller arbeidet til oss og få et kjøkken som føles flunkende nytt på bare én uke. Når vi skal sprøytemale dine kjøkkenfronter, tar vi med oss frontene til vårt verksted for å male dem der. Skapets gjenstående skjelett maler vi på stedet. Når alt er tørt, monterer vi skapdørene slik at du igjen får et fullt funksjonelt kjøkken. Dette er en rimelig og tidseffektiv måte å pusse opp kjøkkenet på.


Forny gamle og brukte møbler


Alle som har prøvd å male møbler vet at det tar lang tid og at det er vanskelig å få et pent resultat. Her er det mange kriker og kroker hvor penselen ikke kommer til. Det skal ikke mye til før lagene bli for tykke og det er vanskelig å få det til å se jevnt og pent ut. Når møblene sprøytemales unngår du imidlertid disse utfordringene og får et profesjonelt resultat som varer lenge.


Kontakt oss


Vi har lang erfaring etter å ha vært i bransjen i over 40 år. Våre ansatte har mye fagkunnskap og høy kompetanse. Vi er opptatt av å levere arbeid av høy kvalitet til avtalt tid. Er du interessert i sprøytemaling? Kontakt oss her, så skal vi finne en løsning som passer for deg.