Tapetsering

Mange ønsker å få litt mer liv på veggene og velger derfor tapet. Med tapet kan du velge blant et uendelig antall mønstre og farger for å oppnå den ønskede effekten.

Valg av tapet

Det kan være fristende å velge et tapetet med det sterkeste mønsteret, med de gladeste fargene eller de artige fuglene på. Det er viktig å tenke på at det kan bli litt mye om du tapetserer alle veggene i stuen slik. Én vegg med mønster kan være nok til å skape et blikkfang og gjøre rommet mer innbydende og interessant. Tapetet kan også byttes om du om noen år går lei. Da velger du et nytt mønster og vi kommer gjerne og hjelper deg slik at du får det opp på veggen rakst og enkelt.


Komplisert tapetsering

Det er ikke alltid like lett å tapetsere. Det blir spesielt vanskelig om man har valgt et intrikat mønster og dette skal sidestilles bortover en stor vegg. Det vises kanskje raskt om man har vært litt uheldig og tapsert feil og det vil være irriterende. Våre dyktige håndverker har lang erfaring og vet hvordan jobben utføres på best mulig måte. Vi navigerer kriker og kroker uten problem, og du kan være sikker på at mønsteret på tapetet blir bevart.

Vi hjelper deg gjerne med tapetsering. Ta kontakt med Malermester Kjell Rune Magdahl AS her.